Uw microsponsering

Financieel kan voor je bijgesprongen worden indien er uren in onze microsponsering vrijkomen. Hiervoor heb je een klevertje van je mutualiteit nodig dat bewijst dat je in het systeem van ‘verhoogde tegemoetkoming’ zit. Wacht zeker niet ons te contacteren hiervoor want hoe hoger je op de wachtlijst komt, hoe vlugger je geholpen wordt.

De microsponseringen van OMI worden berekend via een boekhoudkundige formule die maandelijks terugkeert. Daarnaast ga ik aanvullend op zoek naar verschillende vormen van financiëring (bvb. crowdfunding, sponseringen,…) om aan eventuele hoge begeleidingsnood van mensen met laag inkomen te kunnen voldoen.

Beschikbare microsponseringen.

Door gebruik te maken van onze diensten sponsor je automatisch een gezin met een laag inkomen die begeleidingsnood heeft maar dit anders niet kan betalen. Het is een solidariteitsuitgave van jou, de betalende klant, als mezelf die hiervoor kostendekkend werkt en tijd uitbesteedt.

Ik vind dit belangrijk om te doen omdat we nu eenmaal ook willen geholpen worden indien we zelf in nood verkeren. Het is een ‘zachte’ manier van samenleven die me veel voldoening en dankbaarheid geeft naast mijn ander vrijwilligerswerk en mij en mijn gezin inzicht geeft over hoe goed we het eigenlijk wel hebben.

Samen maken we het verschil

Aarzel niet om een afspraak te maken