Gratis

Geschenken verpakken in doek!

Het is bijna pakjestijd!

Ook al is corona jammergenoeg nog steeds zeer aanwezig in ons leven, we laten het in ons gezin (nog steeds) geen domper zijn. Ik hoop dat jullie deze periode ook op de beste mogelijke manier doorkomen, samen met jullie naasten!

Pakjes horen natuurlijk in alle omstandigheden bij het jaareinde en dit keer ben ik, naast mooie pakjes, ook zeer bewust bezig geweest met het milieu.
De pakjes op de foto bvb. werden ingepakt met 2 formaten tetradoeken. Een klassiek formaat en een maat groter. Eigenlijk gebruik je het formaat dat je zelf wil, zolang het pakje erin past.
Je kan ook zelf doeken op maat snijden in allerlei formaten en materialen. Een afgewerkt randje maakt het geheel af!


Maak er iets persoonlijk van, het maakt je pakje net iets specialer. Zo stak ik een lolly in het cadeau van mijn zoontje zoals je kan zien op de foto. Hij heeft even gezocht naar die laatste colalolly maar al vlug was dit uit zijn hoofdje verdwenen; ‘Hmm, dat moet dan een kersenlolly geweest zijn.’ 

Het onderste pakje op de foto bevat een boek dat versierd werd met droogbloemen; makkelijk en leuk! In dit filmpje vind je de handleiding om hiermee zelf aan de slag te gaan.

Dit is een techniek dat in het Oosten vaak toegepast wordt. In Japan en Korea bvb is ze zeer aanwezig in de dagelijkse cultuur.

Veel succes en we wensen alle OMI-sympathisanten een fijn eindejaar!

Wil je graag actuele opruimtips of opiniestukken rechtstreeks in je mailbox? Schrijf je in via onderstaand vakje in de voet van onze website! (hou wel je spambox in de gaten)

 

Eerdere nieuwsbrieven, te bekijken via onze Facebook of Instagram (zie icoontjes in de voet van onze site):

  • Winter 2020: Kerstgerief handig én milieuvriendelijk opbergen, het kan!
  • Voorjaar 2021: Nooit meer lenteschoonmaak!
  • Zomer 2021: Hoe lang documenten bewaren? De persoonlijke btw-aangifte.
  • Herfst 2021: ‘Iedereen naar de psycholoog voor 11 euro!’
    Enkele problemen die we ondervinden met deze RIZIV-conventie vanuit patiëntenperspectief.