Professional organizing

Voor particulieren

Droom je van…

Dat aangename opgeruimde huis maar lukt het niet in je eentje of schiet de tijd je tekort? Wil je die werkplek aangepakt zien waar overzicht zoek is of het niet aangenaam werken is?

Of ben je al tevreden met opgeruimde kasten, een functionele kinderspeelhoek enzovoort?

Daar kunnen heel wat leuke opruimtips bijgeleverd worden en hoe je dit plaatje in de toekomst zo kunt houden.

Speelt er wat meer en heb je nood aan dat duwtje in de rug zodat de rommel uit je huis (en je hoofd) verdwijnt. Een opruimcoach die alleen maar gebeten is door tientallen opruimtips is hierbij onvoldoende. Bij OMI kun je samen met bekwame professionals je tocht verder zetten.

Ben je in een fase van het leven waar opruimen opeens op je pad komt… Ouders die naar een Woonzorgcentrum verhuizen of zelfs jammergenoeg bij overlijden. We kijken samen wat voor jou belangrijk is en hoe we deze spullen en herinneringen de beste plaats in je leven kunnen geven (eventueel via nabestaandenbox). Een goede emotionele ondersteuning is hier op zijn plaats en indien nodig leggen we contacten  met bekwame professionals.

Het plannen van tijd kun je met inzichten en tips volledig naar je wens op punt stellen; (digitaal) agendamanagement, huishoudcoaching. Laat dat schuldgevoel achter je, eventueel zelfs het gevoel dat je steeds achter de feiten aanloopt. Welke systemen werken voor jou en hoe ga je met prioriteiten en bijzaken om?

Ken je mensen die wat opruimhulp en tips in huis kunnen gebruiken én hiervoor openstaan? Aarzel niet om over ons te praten of laat je begeleiden door een OMI-bon.

Kennismakingsgesprek (20 min)

Via videochat of telefoon

Prijs: Gratis

l

Korte opruimsessie (1u)

Prijs: €50,00
(incl. BTW)

Lange opruimsessie (3u)

Prijs: €140,00
(incl. BTW)

Bovenstaande prijzen zijn exclusief kilometervergoeding (€0,40/km).

Voor begeleidingen die meerdere dagen in beslag nemen wordt een uurtarief op jouw maat opgemaakt!

Opvolging plannen is steeds mogelijk zodat u ondersteuning kunt krijgen tijdens het opbouwen van een routine.

Op maat

Indien je een aangepaste formule wenst kan dit in een offerte op maat, contacteer ons gerust!

Financieel kan voor je bijgesprongen worden indien er uren in onze Microsponsering vrijkomen. Hiervoor heb je een klevertje van je mutualiteit nodig dat bewijst dat je in het systeem van ‘verhoogde tegemoetkoming’ zit. Wacht zeker niet ons te contacteren hiervoor want hoe hoger je op de wachtlijst komt, hoe vlugger je geholpen wordt.

Good to know

Tijdens de opruimsessies worden een aantal tips op maat gegeven. Wegens te overweldigend geef ik je niet meteen alle tips die voor jou interessant zijn maar bezorg ik achteraf aanvullende info waar je aan de slag mee kunt.

Aarzel niet om een afspraak te maken