Psychotherapie

Psychotherapeute i.o.

Welkom, hier vind je wat meer info over psychotherapeutische begeleiding. Ik begeleid meer specifiek volwassenen of mature jongeren.

Een psychotherapeut heeft vaardigheden om jou op verschillende manieren te ondersteunen. Ze brengt inzichten bij, liefst vanuit eigen ervaringen. Probeert doeltreffende vaardigheden ter ondersteuning van eerdere inzichten bij te brengen en probeert je emotioneel te laten groeien.

De integratief therapeut zal proberen deze 3 methodes tegelijk te beïnvloeden zodat groei op een duurzame manier wordt bekomen.

In het kader van mijn 2-jarige gesuperviseerde stageperiode neem ik hierin een aantal thema’s op;

  • Stress aanpakken + ontspanningsoefenigen
  • Negatieve gevoelens, lichte depressie
  • Zelfvertrouwen, doelgerichtheid opbouwen
  • Meer uit het leven halen, groeien als mens.Ik werk met jouw kracht en die van je/een netwerk!

Een therapiesessie duurt 1 uur en kost €40.
Gesprekken gaan door in mijn praktijkruimte in Ieper (zie contact).
Ik ben lid van de BNVIP* waardoor bij de mutualiteit Helan of Solidaris een terugbetaling van €10 tot €15 ( max. 12x/jaar) kan bekomen worden voor deze individuele sessies.

Aanmelding kan via telefoon of mail (zie contact). Nadat een aantal gegevens opgevraagd werden ontvangt u een intakeformulier via email. Het spreekt voor zich dat een ingevuld intakeformulier ons verder brengt in het intakegesprek.

* Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie.

Herstelcoaching
Vanuit ervaringsdeskundigheid

Ik kom, via opdrachten in het welzijnswerk, vaak in contact met mensen die gezondheidsmoeilijkheden hebben. Vaak voel ik aan hen dat iets wringt binnenin omdat men zich niet voldoende gehoord voelt en vervolgens niet kan werken aan het bereiken van bepaalde doelen in het leven. Dit is uiteraard heel jammer en als herstelcoach wil ik ondersteunen zodat eenieder zoveel mogelijk zijn leven in eigen regie kan nemen.

Daarnaast wil ik jou bereiken die het moeilijk heeft om belangrijke stappen in herstel te zetten. Het voelt misschien alsof je er alleen voor staat maar dit hoeft helemaal niet, laat je begeleiden door iemand met gelijkaardige levenservaring en/of gespecialiseerde partners!

Er wordt nagedacht welke naasten voor jou van belang (kunnen) zijn en we werken aan het contact.

Werd je bvb. toegeleid tot een dienst maar mis je iets zodat je écht verder kunt? Dit kunnen we bespreken en aanbrengen bij betrokken partijen.
Wens je bvb. terug vrijwillig of betaald aan de slag te gaan maar weet je niet hoe eraan beginnen of heb je slechte ervaringen? Laat je versterken door iemand met meer dan 15 jaar ervaring!
Zelfs indien je de droom hebt om zelfstandig te beginnen kan ik je verder op pad helpen.

Door mijn opleidingen, ervaringen en een netwerk kan ik jouw herstel begeleiden. Het is een essentieel onderdeel van je langdurig en succesvol herstelverhaal.

Startgesprek (ongeveer 20 min.)

Prijs: gratis

l

Herstelcoaching en/of begeleiding naar betrokken dienst (1u).

Prijs: €40

(incl. BTW)

Prijzen zijn exclusief kilometervergoeding (€0,40/km).

Opvolging plannen is ook hier steeds mogelijk zodat je de ondersteuning krijgt die jou sterker maakt in je herstelproces.

Tijdens onze tijd samen heb ik je leren kennen. Wat jij belangrijk vindt en waarmee je verder kan werken. Naast de tips tijdens de begeleiding noteer ik een aantal aanbevelingen waarmee je individueel verder kan.

Aarzel niet om een afspraak te maken

Aarzel niet om een afspraak te maken