Professional organizing

Via non profit organisaties

Waardevol doorverwijzen

Komen medewerkers af en toe in woningen waar een Professional Organizer mét oog voor welzijn het verschil kan maken én men openstaat voor hulp?

Je bent een organisatie met een opdracht maar heeft niet altijd de tijd om cliënten bij te staan in een opruimproces? Zo bijvoorbeeld bewoners van beschut of begeleid wonen die gebaat zijn bij opruimhulp of organisatorische tips specifiek op maat voor deze kwetsbare doelgroepen.

Het kan goed gebeuren dat onze organisatie je opbelt ten gevolge van de noodzaak aan meervoudige ondersteuning bij gezinnen. Via het uitbouwen van een ondersteunend netwerk hoop ik dat bij gezinnen het welzijn kan verbeterd worden. Misschien kunnen zelfs bij mensen die nu ‘uitgecheckt’ zijn uit de welzijnszorg begeleidingen weer bewerkstelligd worden.

Kennismakingsgesprek (30 min)

Kan via videochat of telefoon

Prijs: Gratis

l

Korte opruimsessie (1u)

Lange opruimsessie (3u)

Bovenstaande prijzen zijn exclusief kilometervergoeding (€0,40/km).

Opvolging plannen is steeds mogelijk zodat ondersteuning wordt geboden in het opbouwen van een routine.

Financieel kan voor de zorggebruiker bijgesprongen worden wanneer er uren in onze Microsponsering vrijkomen. Hiervoor heeft men een klevertje van de mutualiteit nodig dat bewijst dat men in het systeem van ‘verhoogde tegemoetkoming’ zit. Wacht zeker niet ons te contacteren hiervoor want hoe hoger op de wachtlijst, hoe vlugger kan geholpen worden.

 

 

Aarzel niet een afspraak te maken!